Hodnocení obchodu

5,0 61 hodnocení
5
60x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZG Avatar autora Zdeňka Grofová | 20.5.2024
Krásné, kvalitní a výjimečné zboží s certifikátem, dobré ceny, pěkné a přehledné stránky, rychlé dodání. Naprostá spokojenost.
JP Avatar autora Juraj Portašík | 15.5.2024
Všetko v poriadku
AB Avatar autora Andrea Bártová | 11.5.2024
Krásný sbírkový kousek Libyjského skla. Opravdu velký výběr vesmírných pokladů pro sběratele nebo pro radost:)
LH Avatar autora Lukáš Horák | 20.4.2024
ZH Avatar autora Zuzana Haneková | 16.4.2024
MB Avatar autora Martin Bučánek | 8.4.2024
Nemám žádných výhrad. Příjemný prozákaznický přístup. Vše proběhlo podle představ.
MR Avatar autora Michal Recký | 1.4.2024
Každý nákup ma stále viac presviedča o tom, že tento obchod je TOP obchod. Kvalita komunikácie, výber a rýchlosť dodania sú na tak vysokej úrovni, z akej k nám prilietajú meteority.
BF Avatar autora Bohumír Friedel | 30.3.2024
A Avatar autora Andrea | 25.3.2024
Objednávala som už viackrát a vždy veľká spokojnosť. Všetko prišlo rýchlo a v úplnom poriadku. Teším sa a ĎAKUJEM ❤️. Určite objednám do zbierky aj ďalšie 😍 A tento rok sa nám dúfam podarí navštíviť aj vaše múzeum. Ste úžasný.
MZ Avatar autora MUDr. Bořek Zasadil | 9.3.2024
MS Avatar autora Michal Sýkora | 8.3.2024
Objednal jsem přívěsek s meteoritem v řezu. Spokojenost. Netradiční dárek, na který se každý rád podívá 👍
PK Avatar autora Pavel Květoň | 7.3.2024
Navštívili jsme muzeum s dětmi super přednaška když děláte věci s láskou jde to znát koupili jsme si šperk a dcera ho nosí každý den Díky moc
KZ Avatar autora Klára Zajacová | 7.3.2024
Maximální spokojenost! V tomto případě je hodnocení pěti hvězdičkami málo. Zaslouží si daleko víc! ;) Není co vytknout. Mám zkušenosti s e-shopem i muzeem - pokaždé radost nakupovat! :)
MB Avatar autora Milan Bojko | 4.3.2024
Skvělý obchod, a prodejca hodně příjemný a milý můžu jen doporučit.
Avatar autora Ondrej Čuchal | 17.2.2024
Naprosto skvělé. Rychlé dodání, výborná komunikace
JJ Avatar autora Jana Ježková | 13.2.2024
Avatar autora Richard Čajkovič | 10.2.2024
LM Avatar autora Lucie Marečková | 3.2.2024
Velká spokojenost! Objednáno i s dárkovou krabičkou a pán volal, abychom se domluvili, jak na zabalení, aby splnilo očekávání.
PK Avatar autora Petr Kučera | 28.1.2024
Spolupráce v komunikaci naprosto vřelá a přesná,jen bych chtěl říct že meteorit který mi přišel bych opravdu podle obrázku nemohl srovnat,jelikož podle obrázku a ve srovnání s kostičku byl opravdu ještě menší než podle obrázku. To mě trošku zklamalo.
Avatar autora Luděk Černý | 28.1.2024
Nahoru
61 položek celkem
Zpět do obchodu